De schrijver en ik

Gerti 27-02-2015

Ik voel me verbonden met de Egyptische schrijver. Al zal ik vrijer zijn in wat ik opschrijf dan hij dat was en zullen mijn woorden toegankelijker zijn dan de zijne waren. Hij deed namelijk de administratie en dat is niet mijn sterkste kant. Veel liever fantaseer ik de mooiste verhalen met als rode draad een kern van waarheid en het allerliefst tegen een historische achtergrond. Een museumbezoek zorgt bij mij vaak voor een waterval aan inspiratie. Niet voor niks is de dag erna in mijn agenda leeg.Net als de Egyptische schrijver zit ik wel eens in- voor het gemak noem ik het- lotushouding met mijn laptop op schoot, maar steeds meer doe ik de dingen staand, we zitten al zo veel. Alle afbeeldingen van schrijvers uit die tijd zijn zittend, favoriete houding of een onderdanige houding?Lees verder www.levendegeschiedenis.blogspot.nl