Bestellen

Kerstpakket Monniken en Nonnen Vanaf €11,-

Gerti 14-08-2018

2018 jaar van het erfgoed!

Erfgoed verbindt, het is overal om ons heen; materieel en immaterieel.

Om de geschiedenis nog beleefbaarder te maken heeft Beleef de Geschiedenis

met passie onderscheidende kerspakketten  samengesteld.

Kleine oplage mogelijk  en vanaf een klein prijsje.

Alle artikelen zijn zo nodig voorzien van een  gebruiksaanwijzing en worden met

zorg en aandacht gemaakt.

 

Inhoud:

Verkoop en Leveringsvoorwaarden

Gerti 14-08-2018

Verkoop- en Leveringsvoorwaarden 2018

 

Algemeen

Zwaarden van Mist

Gerti 08-03-2017

Acht schrijvers nemen de lezer mee naar de donkere periode van de middeleeuwen. Tweeëntwintig verhalen spelen zich af anno 500-1500 na Christus. Stap in de “oude” wereld van Vikingen, Tempeliers, heiligen, burgers, troubadours en heksen.

Gebrandmerkt

Gerti 08-03-2017

Elly Godijn (Godijn Publishing) en Gerti de Koeijer (Beleef de Geschiedenis) organiseren samen de middeleeuwse schrijfwedstrijd ‘Gebrandmerkt’ met verhalen die zich afspelen in de periode van 500-1500 na Christus. De driekoppige jury (Elly Godijn, Gerti de Koeijer en Jeroen Kraakman) heeft vijfentwintig bijzondere verhalen geselecteerd voor deze prachtige bundel. Uit de selectie zijn drie winnende verhalen gekozen:

Zwaarden van Knoflook

Gerti 14-04-2016

Elly Godijn (Godijn Publishing) en Gerti de Koeijer (Beleef de Geschiedenis) organiseren samen de Middeleeuwse verhalenwedstrijd ‘Zwaarden van knoflook’. Om de lezer mee te nemen naar de donkere periode van 500-1500 na Christus is de deelnemers gevraagd om research te doen en een diepere laag aan te boren in het verhaal.

Cunera en de macht van de sleutel

Gerti 09-06-2014

Een ontmoeting in een kerker. De voorspelling van een Joodse astronoom. Elf vrouwen die overvallen worden door Atilla de Hun. Komt de voorspelling uit? Zal de dochter van Aurelius wonderen verrichten? In de periode die het begin van de duistere middeleeuwen wordt genoemd, wordt zij meegenomen naar een plaats met een hoogontwikkelde cultuur. Deze krachtige vrouw deelt haar kennis en inzichten. Dit is het verhaal van Cunera, patroonheilige van Rhenen. Het neemt je mee van Babylonië naar Britannia en van Rome naar Rheni.