Gouden Eeuw High Tea

Gerti 30-11-2016

Waan je in de Gouden Eeuw, een tafel vol heerlijke lekkernijen, de geur van specerijen,een glas wijn en heerlijke thee. Alles volgens 17e eeuws recept, gezellig aan je eigen keukentafel.

WAT: 17e eeuwse hartige en zoete hapjes verdeeld over vijf gangen.

HOE TE RESERVEREN: stuur een mail met uw verzoek naar info@beleefdegeschiedenis.nl

VOORWAARDEN: vanaf 6 personen wordt het aan huis geleverd  in de gemeente Hoorn zonder extra kosten, daarbuiten berekenen wij bezorgkosten afhankelijk van de afstand/bestelling/aantal personen. Bij minder dan 6 personen kan de high tea opgehaald worden. De uitgebreide voorwaarden worden meegestuurd na aanvraag van een offerte.

INCLUSIEF: de high tea wordt standaard geleverd op schalen, inclusief theepot, warmhouders met theelichten, servetten een menukaart en een gebruiksaawijzingen voor het desgewenst opwarmen van 1á 2 gerechten. Vanaf 6 personen halen wij na afloop van de high tea alles weer servetschoon bij u op, afwassen is niet nodig. 

EXCLUSIEF: gedekte tafel, servies en bestek, ander drank dan geleverd.

KOSTEN: high tea €20,- pp exclusief bezorgkosten buiten de gemeente Hoorn. Bij grote groepen behoort korting tot de mogelijkheid. Wilt een een cadeaukaart mail dan naar info@beleefdegeschiedenis.nl

Beleef de Geschiedenis verzorgt historische catering, van een bijzondere borrel tot aan een uniek diner.

Beleef de Geschiedenis bereidt de high tea gerechten volgens 17e eeuws recept en doet dit uiteraard zonder niet-natuurlijk geur- kleur- en smaakstoffen.

30-11-2016 to 30-11-2026