JOUW VERHAAL IN KASTEEL RADBOUD?

Gerti 02-12-2015

SchrijvenInHoorn start een Middeleeuwse schrijfgroep. i.c.m. het maken van een Middeleeuws kostuum. De verhalen worden uitgegeven in een Middeleeuwse verhalenbundel.

Is schrijven je passie? Heb jij fascinatie voor de Middeleeuwen of wil jij je laten onderdompelen in de donkere periode van 500-1500 na Christus? Dan is dit je kans. ‘Zwaarden van mist’ is het vervolg op het succes van de landelijke Middeleeuwse schrijfwedstrijd ‘Zwaarden van knoflook’. 

De schrijfgroep komt, tien maanden lang, één keer per maand samen om te werken aan de verhalen. Daarnaast werk je één keer per maand aan een Middeleeuws kostuum o.l.v. Gerti de Koeijer van Beleef de Geschiedenis. Ben je niet handig met naald en draad? Dan kun je iemand anders ‘inzetten’ die jouw kostuum maakt.  Aan het eind van het project gaan we het boek in stijl lanceren, tijdens een verhalenmiddag in kasteel Radboud - Medemblik. Uitgever: Godijn Publishing

INFORMATIE

Voor meer informatie www.schrijveninhoorn.nl of mail naar info@schrijveninhoorn.nl en kom langs op de kennismakingsavond. Opgeven voor 8 december.